0884 908 722

За бърза поръчка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 99 лв

Какво е дигитална карикатура?

Какво представлява дигиталната карикатура? Как се рисува? Какви са разликите между дигиталната и обикновената (рисувана с боички или пастели)? Защо е толкова популярна в момента? Колко време отнема изработката?


В тази статия ще намерите отговорите на тези и други въпроси, свързани с един от най-исканите и актуални подаръци в момента - а именно дигиталната карикатура.

Всеки знае какво е карикатура (или шарж). Особено на морето лятно време е пълно с артисти и художници, които рисуват такива.
Карикатурата е рисунка на човек, изработена по забавен начин, целяща да внесе веселие и усмивки на притежателя и, което я прави постоянно желан подарък от много хора.

С напредването на технологиите обаче все по-често срещана започва да става дигиталната карикатура.


Най-общо казано това е карикатура, изработена на компютър с помощта на специализиран за целта софтуер (Photoshop, Adobe Illustrator и т.н.). А това по своему е и отговора на въпроса защо вече дигиталните карикатури изместват обикновените такива и са по-предпочитаният подарък (поне според нашите наблюдения).

                                   

Тук ще изброим някои от предимствата на дигиталната карикатура пред обикновената такава:

  • На първо място е по-качествената изработка и по-точните детайли (като по-ярки цветове и по-голяма прецизност);
  • По-бърза изработка от обикновената карикатура;
  • Най-важното предимство - може да се коригира НЕОГРАНИЧЕН брой пъти, докато клиентът е напълно удовлетворен (нещо, което почти не позволява да се случва при обикновената карикатура);
  • Възможност за многократно принтиране на всякакви повърхности (тениски, чаши, магнитчета и т.н.) и във всякакви размери.

  

Тоест на практика при дигиталната карикатура (стига да е нарисувана от професионалист) клиента остава напълно удовлетворен и с оправдани очаквания, което невинаги се случва при традиционния тип рисунка.

Изработката на една професионална дигитална карикатура от giftforyou.bg отнема до 2 работни дни, като предлагаме и експресна изработка за няколко часа.
Също така всички дигитални карикатури, изработвани от нас, са изцяло и абсолютно нарисувани спрямо желанията на клиента, до последния детайл. Фонът и сюжетът, фигурите на рисуваните хора, автомобили или животни - всичко това се определя от клиента и ние го пресъздаваме с усмивка до най-дребния детайл.

Когато е готова една наша дигитална карикатура я изпращаме за одобрение преди печат, като ако клиента прецени че е необходимо нанасяме допълнителни корекции, след което я печатим върху качествена хартия, поставяме я в стилна рамка със стъкло, опаковаме я старателно и я изпращаме към Вас с опция преглед преди заплащане.

Благодарение на обратната връзка на стотиците наши клиенти през годините смело можем да твърдим, че НИЕ ОТ giftforyou.bg СМЕ ЕДНИ ОТ ЛИДЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ В ИЗРАБОТКАТА НА ДИГИТАЛНИ КАРИКАТУРИ, КАТО ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА-КАЧЕСТВО-СРОК НА ИЗРАБОТКА!

Ако желаете да зарадвате по страхотен начин Ваш близък човек по случай наближаващ повод (рожден ден, имен ден, кръщене, сватба, годишнина) или просто да напомните на някого, че е важен за Вас (а защо не и да видите себе си като нарисуван герой в забавен сюжет), можете да се свържете с нас на 0884 908 722 или да ни пишете на лично съобщение във фейсбук. Консултацията е безплатна и отговаряме веднага.

Можете да поръчате професионална дигитална карикатура от нас и директно чрез този линк - https://giftforyou.bg/product/digitalna-karikatura-ot-vasha-snimka като когато е готова Вашата карикатура ще се свържем с Вас за да Ви я покажем преди печат (в случай, че са необходими някакви корекции).

Подарете усмивка и радост на близък човек с един от най-желаните подаръци в момента!

С любов,

wwww.giftforyou.bg

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки